Waar bestel ik een scherp geprijsde 4 koloms hefbrug?

Autodiscounts

Waar bestel ik een scherp geprijsde 4 koloms hefbrug?

Om veilig de weg op te kunnen met je auto breng je hem zo nu en dan eens naar de garage. Dan wordt de auto even gecheckt en gerepareerd waar nodig. Dit wordt gedaan op een speciale hefbrug voor auto’s. Om eenvoudiger toegang te krijgen tot veel onderdelen die onder de auto zitten, is een hefbrug uitgevonden. Deze tilt de auto de lucht in en zo kun je makkelijk bij allerlei onderdelen. Je kunt gewoon naast de auto gaan staan, of eronder staan. Hoe gemakkelijk is dat? Het voorkomt in ieder geval een hoop nek- en rugklachten. Een hefbrug is dus onmisbaar in een werkplaats. Een 4 koloms hefbrug is een van de meest gekozen bruggen. Waar bestel ik een scherp geprijsde 4 koloms hefbrug? Lees hier meer over een 4 koloms hefbrug.

 

Voordelen van een 4 koloms hefbrug

Er zitten een aantal fijne voordelen aan het hebben van een 4 koloms hefbrug in je werkplaats. De eerste is natuurlijk dat je gemakkelijk een auto de lucht in tilt zonder zelf iets te hoeven doen. Ook hoef je je niet meer in onmogelijke posities te wringen om bij bepaalde onderdelen te komen. Reparaties worden zo een stuk makkelijker. Nog een handig voordeel aan een 4 koloms hefbrug is het feit dat je meer ruimte in de werkplaats krijgt, er zijn meer parkeerplekken beschikbaar. De voordelen even opgesomd:

  • Zonder inspanning de auto de lucht in tillen
  • Makkelijker bepaalde onderdelen bereiken
  • Makkelijker reparaties uitvoeren
  • Minder rug- en nek klachten
  • Meer ruimte in de werkplaats

Aan de voordelen zal het niet liggen. Een 4 koloms hefbrug is wat je nodig hebt in je werkplaats. Dan wil je natuurlijk weten, waar bestel ik een scherp geprijsde 4 koloms hefbrug?

 

Het verschil tussen een 4 koloms hefbrug en een 2 koloms hefbrug

Naast een 4 koloms hefbrug is er ook nog een 2 koloms hefbrug. Je wilt natuurlijk de juiste en passende brug voor je werkplaats kopen, daarvoor moet je wel weten wat de verschillen zijn. Het grootste verschil tussen de hefbruggen is dat een  2 koloms hefbrug 2 kolommen heeft en een 4 koloms hefbrug 4 kolommen. Hoe werken de bruggen? Een 2 koloms hefbrug heeft 2 til kolommen met 2 draagarmen. Deze zet je op beide kanten van de auto onder de krikpunten. Vervolgens tilt de brug de auto zo op 4 punten omhoog uit de vering. Een 4 koloms hefbrug staat op 4 kolommen, waarbij er 2 rijplaten zijn waar je de auto op rijdt. Als de auto op de rijplaten staat wordt hij op deze manier de lucht in getild in de vering. De auto blijft dus op z’n wielen staan. Een 2 koloms hefbrug is compacter dan een 4 koloms. Daardoor heb je meer ruimte onder de auto en in de werkplaats. Een 4 koloms hefbrug is daarentegen wel stabieler en groter. Dit is veiliger en handiger voor grotere voertuigen. 

 

Een scherp geprijsde 4 koloms hefbrug bestellen

Een hefbrug is dus een onmisbaar apparaat in de werkplaats. Het maakt het werken een stuk gemakkelijker. Je kunt beter de onderkant van de auto bekijken en makkelijker bij te repareren onderdelen. Waar bestel ik een scherp geprijsde 4 koloms hefbrug? Een hefbrug bestel je natuurlijk bij een leverancier voor allerlei werkplaats apparatuur en benodigdheden. Zo weet je zeker dat je een brug van kwaliteit hebt. Een 4 koloms hefbrug is de brug die je zoekt voor je werkplaats. Een stevige brug die het werken aan een auto makkelijker maakt!