5 grote auto Apps om je auto slimmer te maken

Autodiscounts

5 grote auto Apps om je auto slimmer te maken

Auto-technologie heeft een lange weg afgelegd. Telefoon apps bieden meer voordelen voor pendelaars. Of u in een nieuwe Tesla of uw oude vertrouwde station rijdt, met deze vijf apps rijdt elke auto slimmer.

GasBuddy: gratis. Je bent op een onbekende snelweg en uw brandstof is bijna op. U stopt bij het eerste tankstation om bij te tanken, alleen is een goedkoper station in de buurt. GasBuddy zorgt ervoor dat je niet teveel betaald voor je brandstof, door het goedkoopste benzinestation in de buurt te localiseren.

Auto Minder Plus: $2.99. In plaats van zoeken naar uw autodocumenten, kunt u al uw belangrijke en vereiste autogegevens op één plaats bewaren. Weet precies wanneer u uw olie gecontroleerd is en het luchtfilter vervangen. Hiermee bespaar je tijd en geld bij dure garages.

Flitsmeister: gratis. De app om flitspalen en controles te mijden! De app geeft een handig geluidje die aangeeft of er op uw weg een flitspaal of controle is aangegeven.

iOnRoad: $0.99. Voor degenen die niet over een forward collision warning system beschikt, is dit app een nuttig substituut. Met behulp van uw telefoon camera en GPS, wordt berekend hoe lang het zou duren voor een botsing met de auto voor u. Een kleur gecodeerde waarschuwingssysteem laat u weten wanneer je gevaarlijk bent tailgating.

CarCorder: $1.99. Carcorder verandert uw telefoon in een dashcam — geschikt voor het opnemen van uw aandrijving, schakelen tussen meerdere resoluties, het bijhouden van uw locatie, en waarschuwt u zelfs wanneer je te rijdt snel. Een handig hulpmiddel voor het opnemen van fender benders, of bijzonder schilderachtige ritten.